Ciolacu anunță ”un plan de măsuri concrete pentru a stopa creșterea prețurilor la alimentele de bază”

Ciolacu anunță ”un plan de măsuri concrete pentru a stopa creșterea prețurilor la alimentele de bază”
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2023

Plafonarea prețurilor la energie și gaze „impusă de PSD cu mari eforturi” în coaliția de guvernare a fost soluția „corectă”, a afirmat, marți, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„O confirmă, astăzi, INS care anunță o scădere a inflației cu peste un punct procentual în ianuarie față de luna decembrie 2022. Știu că nu este suficient. Și, tocmai de aceea, ne vom concentra în perioada următoare pe un plan de măsuri concrete pentru a stopa creșterea prețurilor la alimentele de bază”, a anunțat Ciolacu.

Moment istoric: Parlamentul European a votat noul regulament care interzice mașinile cu motoare termice începând cu 2035. Argumente pro și contra. S-a vorbit despre ”orbire” și ”propunere scandaloasă” care va scumpi mașina CITEȘTE ȘI Moment istoric: Parlamentul European a votat noul regulament care interzice mașinile cu motoare termice începând cu 2035. Argumente pro și contra. S-a vorbit despre ”orbire” și ”propunere scandaloasă” care va scumpi mașina

El a anunțat noi scheme de sprijin. „Vom veni cu scheme de sprijin pentru a crește producția agricolă românească și vom impune mecanisme pentru a opri specula pe seama suferinței oamenilor. Doar așa putem să ajungem, la sfârșitul anului, la o inflație cu o singură cifră”, a transmis președintele PSD.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
preturi