Agricover schimbă conducerea Agricover Distribution

 Agricover schimbă conducerea Agricover Distribution
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2023

Grupul Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, l-a numit pe Bogdan Dimcea în funcția de Director General al Agricover Distribution.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ghiță Pinca, cel care a ocupat anterior funcția de Director General, își va continua activitatea în cadrul companiei, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație. 

Bogdan Dimcea are o experiență comercială și operațională de 22 de ani în cadrul unor companii precum, Coca-Cola HBC, Red Bull România, CHS, Aectra Agrochemicals și Agricover Distribution. Înainte de a fi numit Director General al Agricover Distribution, acesta a ocupat funcția de Director de Dezvoltare în cadrul companiei Agricover Technology. 

Agro TV: Strategie surpriză la Fabrica de zahăr Luduș, luată de la gigantul francez Tereos prin cumpărători apăruți în ultim moment. Ce a stat în spate și cum vor deveni, în final, fermierii acționari CITEȘTE ȘI Agro TV: Strategie surpriză la Fabrica de zahăr Luduș, luată de la gigantul francez Tereos prin cumpărători apăruți în ultim moment. Ce a stat în spate și cum vor deveni, în final, fermierii acționari

Ghiță Pinca, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație al Agricover Distribution, va contribui la dezvoltarea strategiilor companiei, inclusiv prin dezvoltarea unor noi linii de afaceri care vor cuprinde o componentă semnificativă de inovație.

Agricover Holding este deținută de Jabbar Kanani, cu o participație de 87,269% din capitalul social subscris și vărsat, alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care deține 12,727% din acțiunile Agricover Holding, restul de 0,004% fiind deținut de acționari tip listă.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
agricover distribution