Compania SIFI TM Agro anunță noi investiții la Siloz Carani

Compania SIFI TM Agro anunță noi investiții la Siloz Carani
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2017

Compania SIFI TM Agro investește un milion de euro în Siloz Carani, cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din România, inaugurat anul trecut în vestul țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma noului plan investițional, Siloz Carani va deține unul dintre cele mai mari uscătoare de cereale din România - minim 2.000 tone de cereale pe zi, și va crește semnificativ capacitatea de încărcare în vagoane, până la 2.000 tone de cereale pe zi.

“Cu peste 200.000 de tone de cereale procesate în campania agricolă 2016/2017, Siloz Carani a devenit cel mai mare depozitar independent de produse agricole din România”, a declarat Dan Dolghin, Director General SIFI TM Agro.

EXCLUSIV Tranzacție pe piața cărnii de pui. Complexul Avicola Târgu Jiu a fost vândut cu 5 milioane de euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție pe piața cărnii de pui. Complexul Avicola Târgu Jiu a fost vândut cu 5 milioane de euro

Siloz Carani, situat în una dintre cele mai importante zone agricole din țară, foarte aproape de Timișoara, dar și de Autostrada A1, este cel mai mare hub logistic agricol din țară, cu o capacitate de recepție/livrare de 5.000 tone zilnic și cu o capacitate totală de depozitare de peste 170.000 de tone.

viewscnt
Afla mai multe despre
sifi tm
siloz carani