Directorul ANIF a demisionat din funcție

Directorul ANIF a demisionat din funcție
scris 26 feb 2020

Directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Florin Barbu, care a condus instituția timp de șase ani, a anunțat miercuri că a demisionat din funcție, din motive personale.

"Ultimii șase ani, perioada în care am condus Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, au fost cei mai intenși din activitatea mea profesională de până acum. N-a fost un drum deloc ușor însă a meritat toate eforturile care au făcut ca azi agricultura românească să renască. Mă simt onorat că am putut contribui implicit la creșterea nivelului de bunăstare pentru fermieri și pentru țară, per ansamblu. Am avut alături de mine o echipă extraordinară, căreia îi mulțumesc pentru implicarea și eforturile depuse și îi asigur în continuare de tot sprijinul și respectul meu, la fel și pe toți cei care ne-au fost colaboratori în acest drum. Am ales însă, din motive personale, să îmi depun mandatul de director general al Agenției. Am speranța și încrederea că persoana care va fi nominalizată în locul meu pe acest post va continua proiectele începute cu aceeași ambiție și determinare, acestea fiind vitale pentru sectorul agricol. Mult succes, tuturor!", a scris Florin Barbu pe Facebook.

BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă CITEȘTE ȘI BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă

Până să ajungă la conducerea ANIF în anul 2014, Florin Barbu a fost director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
florin barbu
anif