Gebrüder Weiss Romania prelungește cu P3 Logistic Parks

Gebrüder Weiss Romania prelungește cu P3 Logistic Parks
scris 26 feb 2020

Filiala locală a Gebrüder Weiss, unul dintre jucătorii de top de pe piața logisticii și transporturilor din România, a semnat prelungirea contractului de închiriere cu P3 Logistic Parks (“P3”) pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri.

Prezentă în România din anul 1994, Gebrüder Weiss deține o infrastructură națională cu 9 hub-uri logistice, situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

EXCLUSIV SIF Banat-Crișana a preluat terenul fostei fabrici Helitube în contul unei creanțe de peste 44 milioane de euro, una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SIF Banat-Crișana a preluat terenul fostei fabrici Helitube în contul unei creanțe de peste 44 milioane de euro, una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani

Compania furnizează soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim. Din 2018, compania a lansat în România și un serviciu de livrări la domiciliu, axat pe comenzile de marfă tip cargo. În România, prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019. 

viewscnt
Afla mai multe despre
gebrüder weiss
p3 logistic parks