Egiptul a importat 180.000 de tone de grâu din România

Egiptul a importat 180.000 de tone de grâu din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2019

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grâu, a cumpărat joi o cantitate de 290.000 de tone de grâu din Rusia și România, la o licitație organizată de Autoritatea Generală pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, entitatea responsabilă pentru achizițiile strategice de grâu în numele statului egiptean, informează UkrAgroConsult și publicația egipteană Mubasher.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritățile de la Cairo au achiziționat 180.000 de tone de grâu din România și 110.000 de tone de grâu din Rusia, scrie Agerpres.

FOTO Tehnologia caselor inteligente, adaptată pentru sectorul agricol. Fermierii români își vor putea monitoriza în detaliu fermele printr-o nouă aplicație mobilă CITEȘTE ȘI FOTO Tehnologia caselor inteligente, adaptată pentru sectorul agricol. Fermierii români își vor putea monitoriza în detaliu fermele printr-o nouă aplicație mobilă

Rezervele strategice de grâu ale țării sunt suficiente pentru a acoperi necesitățile populației în următoarele cinci luni, a declarat un oficial egiptean pentru Mubasher.

Grâul va fi livrat în perioada 22-31 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
egipt
grau