Exporturile de animale vii au scăzut

Exporturile de animale vii au scăzut
scris 22 mar 2019

Exporturile de animale vii ale României au scăzut în 2018 cu 11,4%, acestea totalizând 375,8 milioane euro, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Circa jumătate din exporturile de animale vii de anul trecut (173,9 milioane euro) au avut ca destinație țări din Uniunea Europeană. Cele mai mari valori ale exporturilor s-au înregistrat pe relația cu Ungaria (50,2 milioane euro), Croația (45 milioane euro), Italia (29 milioane euro) și Grecia (28,7 milioane euro), scrie Agerpres.

Românii își cumpără vinurile din supermarket și se informează pe Internet. Soiurile cele mai consumate CITEȘTE ȘI Românii își cumpără vinurile din supermarket și se informează pe Internet. Soiurile cele mai consumate

În ceea ce privește importurile de animale vii, acestea au crescut cu 1,2%, la 181,2 milioane euro, toate provenind din țările comunitare. Cele mai mari importuri au venit din Ungaria (65,3 milioane euro), Germania (38,3 milioane euro) și Republica Cehă (13,6 milioane euro).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
animale vii
exporturi
ins