Focar de COVID-19 la Smithfield Timișoara, cel mai mare producător de carne din România

Focar de COVID-19 la Smithfield Timișoara, cel mai mare producător de carne din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2020

Un focar de COVID-19 a fost confirmat la fermele de creștere a porcilor de la Smithfield Timișoara, cel mai important producător de profil din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toate cele trei linii de producție ale Smithfield din Timiș vor fi închise după ce peste 90 de angajați au fost confirmați ca infectați cu virusul SARS-CoV2, conform pressalert.

În aprilie, Smithfield Foods a anunțat că închide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus în rândul angajaților săi.

Scădere a vânzărilor de cozonaci cu 30-35 %. Ce va fi cu prețul pâinii CITEȘTE ȘI Scădere a vânzărilor de cozonaci cu 30-35 %. Ce va fi cu prețul pâinii

Smithfield a prelungit atunci închiderea fabricii din Sioux Falls, Dakota de Sud, după ce inițial anunțase că măsura este temporară, pentru igienizare. Fabrica este una dintre cele mai mari unități de procesare a cărnii de porc din Statele Unite, reprezentând 4% - 5% din producția totală de carne de porc din SUA, potrivit companiei.

Și alți producători de carne de porc și de pasăre, între care Tyson Foods, Cargill și JBS USA, au închis deja fabrici, în alte state.

viewscnt
Afla mai multe despre
smithfield foods
carne de porc