Acționarii Bermas aprobă dividendul cu randament de 6%. Data plății, mutată pentru luna august

Acționarii Bermas aprobă dividendul cu randament de 6%. Data plății, mutată pentru luna august

Sursa foto: Elena Molodavkina / dreamstime.com

scris 13 apr 2020

Producătorul bucovinean al berilor Bermas, Suceava și Călimani distribuie acționarilor dividende cu un randament net de 5,6%, semnificativ sporit față de media dobânzii la depozitele bancare.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Bermas Suceava (BRM) a aprobat, la finalul săptămânii trecute, propunerea Consiliul de Administrație de repartizare a câștigului net de 1,96 milioane lei realizat în 2019.

CONFIRMARE Marius Moldovan, fostul președinte al Depozitarului Central, este noul șef executiv SIF Transilvania, cu mandat pe 4 ani. Mihai Fercală pierde poziția după un sfert de secol CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Marius Moldovan, fostul președinte al Depozitarului Central, este noul șef executiv SIF Transilvania, cu mandat pe 4 ani. Mihai Fercală pierde poziția după un sfert de secol

Astfel, societatea va distribui, cu ex-data 29 iulie și dată a plății 18 august, un dividend brut de 0,08 lei/acțiune, care, raportat la ultimul preț de la Bursa de Valori București, de 1,3500 lei/acțiune, oferă investitorilor un randament net de 5,63%. Mutarea făcută de acționari este la nivelul datei plății, după ce convocatorul inițial indica aceasta pentru 15 iunie. Industria de profil este profund lovită de măsurilor luate de autorități în contextul epidemiei de coronavirus și care includ restricții în funcționarea restaurantelor, localurilor și entităților din segmentul hotelier.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava