FOTO Producătorul vinurilor Liliac a investit peste 3 milioane euro în extinderea spațiului de producție

FOTO Producătorul vinurilor Liliac a investit peste 3 milioane euro în extinderea spațiului de producție
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2023

Compania amb Wine, producătorul vinurilor Liliac și parte a consorțiului austriac amb Holding, a investit anul acesta 3,4 milioane de euro în extinderea spațiului de producție, jumătate din investiție venind din fonduri europene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cum poți ieși din piața locală pentru a te impune în alte țări, Așteptările de Black Friday, Analiza datelor privind evoluția pieței și perspective pentru perioada următoare, Cum se poate îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic, Cum îți faci strategia de pricing a produsului, Sfaturi pentru antreprenori la început de drum, când decid lansarea unui magazine online sunt doar o parte dintre temele care vor fi discutate la Profit E-commerce - Ediția a IV-a, programat să fie organizat pe 23 octombrie. Evenimentul, care va fi transmis în direct și la PROFIT NEWS TV, este organizat cu sprijinul Alpha Bank, Mastercard, Nordis Group, Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), eShopTen, UniCredit Bank

Detalii AICI

Liliac, crama din Batoș, județul Mureș, are acum o suprafață de 1500 metri pătrați, adăugând 400 metri pătrați la spațiul deja existent.

România, cea mai ridicată rată a angajării din UE în agricultură, silvicultură și pescuit CITEȘTE ȘI România, cea mai ridicată rată a angajării din UE în agricultură, silvicultură și pescuit

Extinderea cramei de la Batoș a crescut capacitatea de producție de la 450.000 de sticle la 600.000, adăugând liniei de producție și alte funcții. Acum, producția, îmbutelierea, etichetarea și depozitarea produselor se întâmplă într-un singur loc.

Odată cu extinderea capacității de producție de la Batoș, crama se așteaptă la creșterea vânzărilor în anul următor cu 20%, adică un număr de 550.000 de sticle vândute.

Compania face parte din grupul amb Holding, deținut de omul de afaceri austriac Alfred Michael Beck, care cuprinde și S+B Gruppe, proprietarul clădirii de birouri Magheru One din centrul Bucureștiului.

Gama de vinuri a Cramei Liliac, înființată în 2010, este destinată în special industriei HoReCa, dar și segmentului de retail.

FOTO Producătorul vinurilor Liliac a investit peste 3 milioane euro în extinderea spațiului de producție

viewscnt
Afla mai multe despre
crama liliac
vin