Grupul Rodbun contractează un nou credit sindicalizat

Grupul Rodbun contractează un nou credit sindicalizat
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2021

Rodbun Grup, companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, cu capital integral românesc, a contractat un credit sindicalizat de 278 milioane de lei, aranjor fiind Banca Comercială Română.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facilitatea de credit cuprinde două tranșe, o facilitate tip revolving în valoare de 249 milioane de lei și o facilitate de credit la termen, în valoare de 29 milioane de lei, care vor fi utilizate de Rodbun pentru refinanțarea facilităților existente, acoperirea nevoilor de capital de lucru și susținerea planurilor de dezvoltare ale grupului.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Sindicatul de bănci este format din Banca Comercială Română, în calitate de aranjor principal mandatat, bookrunner, agent de documentație, agent de facilitate și de garanții și finanțator, CEC Bank, în calitate de aranjor principal mandatat și finanțator, Raiffeisen Bank, în calitate de aranjor principal mandatat și finanțator, Banca Transilvania și Banca Românească în calitate de finanțatori.

PCF Investment Banking România (fosta Professional Capital Finance) a acționat în calitate de consultant exclusiv al împrumutatului în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.

VIDEO Comedia SF „Free Guy” s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american. Cel mai nou film al lui Hugh Jackman, debut dezamăgitor CITEȘTE ȘI VIDEO Comedia SF „Free Guy” s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american. Cel mai nou film al lui Hugh Jackman, debut dezamăgitor

Rodbun este o companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, având capital integral românesc, înființată în anul 2002 de Daniel Muntean și Iancu Alexandru.

Grupul deține una dintre cele mai puternice infrastructuri logistice din piața agro, cu centre logistice regionale, depozite zonale si capacități de depozitare cereale. Compania deține 70 de fitofarmacii și deține una dintre cele mai puternice infrastructuri logistice din piața agro, având capacități de depozitare de peste 100.000 de tone și o flotă de transport formată din 100 de camioane.

Rodbun cultivă 10.000 de hectare de teren în ferme situate în mai multe județe.

În aprilie, grupul a contractat o nouă facilitate de credit, de 84,5 de milioane de lei, de la un un grup de bănci format din Banca Comercială Română, CEC Bank, Raiffeisen Bank și Banca Românească, și care a fost garantat de către Eximbank.

În urmă cu doi ani, compania a mai semnat pentru un credit, de 262 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca comercială româna
rodbun