Rodbun Grup semnează pentru un nou credit, cu 4 bănci

Rodbun Grup semnează pentru un nou credit, cu 4 bănci
scris 14 apr 2021

Rodbun Grup, companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, cu capital integral românesc, a contractat o nouă facilitate de credit, acum în valoare de 84,5 de milioane de lei, de la un un grup de bănci format din Banca Comercială Română, CEC Bank, Raiffeisen Bank și Banca Românească, și care a fost garantat de către Eximbank.

Creditul a fost acordat pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

În urmă cu doi ani, compania a mai semnat pentru un credit, de 262 milioane lei.

Rodbun Grup a fost fondat de antreprenorii Daniel Muntean și Iancu Alexandru.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Compania deține 70 de fitofarmacii și deține una dintre cele mai puternice infrastructuri logistice din piața agro, având capacități de depozitare de peste 100.000 de tone și o flotă de transport formată din 100 de camioane.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Rodbun cultivă 10.000 de hectare de teren în ferme situate în mai multe județe.

viewscnt
Afla mai multe despre
rodbun grup
imprumut
cec bank