Legea zootehniei, promulgată de președintele Iohannis

Legea zootehniei, promulgată de președintele Iohannis
scris 16 ian 2019

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete pentru promulgarea unor acte normative, între care și Legea zootehniei.

Senatul a respins, în 2014, în calitate de primă cameră sesizată, această lege. Camera Deputaților a adoptat anul trecut, cu amendamente, actul normativ, scrie Agerpres.

Letonia, Lituania și România, țările din UE cu cel mai ridicat procent de femei care conduc ferme CITEȘTE ȘI Letonia, Lituania și România, țările din UE cu cel mai ridicat procent de femei care conduc ferme

Legea are ca obiect de reglementare, potrivit raportului adoptat de Comisia de agricultură a Camerei, instituirea unui cadru juridic unitar în domeniul zootehniei.

Actul normativ vizează creșterea și ameliorarea animalelor, având ca scop asigurarea continuității desfășurării acestor activități la un nivel superior, menținerea și sporirea valorii de ameliorare și a diversității genetice a animalelor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
legea zootehniei
klaus iohannis