Moara Cibin vrea să împrumute peste 22 milioane de lei de la CEC Bank

Moara Cibin vrea să împrumute peste 22 milioane de lei de la CEC Bank
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 27 nov 2015

Procesatorul de cereale Moara Cibin SA, controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, vrea să facă acest împrumut pentru refinanțarea unor credite mai vechi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Moara Cibin intenționează să contracteze de la CEC Bank o linie de credit de 13,1 milioane de lei, pe 2 ani, pentru refinanțarea unor împrumuturi de la Unicredit Bank, BRD-GSG și Banca Comercială Feroviară. Un alt împrumut de la CEC Bank, de 9,5 milioane de lei, scadent în iulie 2023, are ca destinație refinanțarea unor credite de la Unicredit Bank, BRD-GSG și BCR.

Pentru obținerea celor două facilități financiare, Moara Cibin va ipoteca mai multe imobile.

Moara Cibin SA, companie listată la Bursa de Valori București, a înregistrat, la jumătatea anului, venituri totale de 59,6 milioane de lei și pierderi de 1,2 milioane de lei. Din grupul Boromir, care activează în domeniul morăritului și panificației, fac parte Moara Cibin și companiile Boromir Ind, Boromir Prod și Amylon SA. Grupul Boromir este controlat de familia Boromiz. Al doilea mare acționar este Mircea Ureche, care deține și funcția de președinte al Consiliului de Administrație al companiei Moara Cibin.

viewscnt
Afla mai multe despre
moara cibin
boromir
constantin boromiz
mircea ureche