Noul ministru al Agriculturii a dispus corpului de control efectuarea unei verificări la Casa de Comerț Unirea

Noul ministru al Agriculturii a dispus corpului de control efectuarea unei verificări la Casa de Comerț Unirea
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2019

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a anunțat joi că noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

”Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Nechita-Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea SA”, arată ministerul într-un comunicat.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație al Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea, ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019, scrie News.ro.

Fondul de investiții ROCA devine acționar și la traderul de cereale RDF Arad, un business de peste 80 milioane lei CITEȘTE ȘI Fondul de investiții ROCA devine acționar și la traderul de cereale RDF Arad, un business de peste 80 milioane lei

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coșea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea.

”Această situație de fapt nu va influența sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziția fermierilor pe lanțul de aprovizionare cu produse agroalimentare românești și sănătoase”, mai informează ministerul.

Guvernul a aprobat în noiembrie 2018 înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar „Unirea”, care să proceseze și să furnizeze produse agricole pe plan local și la export.

viewscnt
Afla mai multe despre
casa de comerț unirea