China cumpără carne de porc de la Danish Crown în valoare de 100 de milioane de dolari

China cumpără carne de porc de la Danish Crown în valoare de 100 de milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2019

Conglomeratul chinez de stat COFCO a anunțat miercuri că va plăti 100 de milioane de dolari pentru a achiziționa în 2020 carne de porc de la compania Danish Crown, după ce epidemia de pestă porcină africană a devastat efectivele de porci din statul asiatic, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Cele două companii au semnat un acord preliminar privind achizițiile, în marja Expoziției Internaționale dedicată exporturilor chineze, care are loc la Shanghai, scrie Agerpres.

Autorizația de construcție pentru o nouă fabrică Bosch în Simeria a expirat, grupul nu a început o investiție lăsată mult timp în așteptare CITEȘTE ȘI Autorizația de construcție pentru o nouă fabrică Bosch în Simeria a expirat, grupul nu a început o investiție lăsată mult timp în așteptare

Acordul va ajuta COFCO să diversifice originile importurilor sale și varietatea produselor, făcând achizițiile mai sustenabile.

Lars Albertsen, director de vânzări la Danish Crown, a precizat că încă nu s-a stabilit cantitatea care va fi livrată dar "este una dintre cele mai mari tranzacții realizate de companiei de mult, mult timp". Acordul ar putea fi extins, ținând cont de necesarul imens de carne de porc de care are nevoie China, a precizat Lars Albertsen.

viewscnt
Afla mai multe despre
carne de porc
china
danish crown