Nutriva se împrumută la OTP Bank

Nutriva se împrumută la OTP Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2021

OTP Bank România a acordat Fabricii de Nutrețuri Combinate Nutriva, din județul Vaslui, un credit în valoare de 15 milioane de lei, iar EximBank a emis o garanție de stat care acoperă 90% din valoarea finanțării, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari și IMM-urilor cu cifră de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile acordate de OTP Bank România, cu garanție EximBank, au ca destinație acoperirea cheltuielilor aferente contractelor comerciale în derulare ale companiei, cât și a cheltuielilor generale.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Fabrica de Nutrețuri Combinate Nutriva este parte a Grupului de Firme Safir, care produce carne de pasăre, preparate și semipreparate din carne de pasăre sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică?, un business 100% românesc început de la zero în urmă cu 30 de ani.

Fabrica de Nutrețuri Combinate Nutriva (FNC Nutriva) a fost inaugurată în 2013, în urma unei investiții care a depășit 6 mil. euro. Ulterior, prin dezvoltarea activităților și a capacităților, investiția a ajuns la circa 10 milioane euro. 

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Povestea Safir a început pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, județul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac și o moară. Astăzi, Grupul de Firme Safir produce în sistem integrat carne de pasare, preparate si semipreparate  din carne de pasăre, deținând patru ferme de creștere a păsărilor, un abator propriu, o fabrică de preparate și semipre¬parate, una de nutrețuri combinate și o unitate care procesează deșeurile din abator, pe care le transformă în făină proteică.

viewscnt
Afla mai multe despre
nutriva
otp bank