Tranzacție - Familia Dobra intră în Domeniile Boieru, alături de de Raul Ciurtin și Florin Dănoaie. Ciurtin: „Este un domeniu de suflet.“

Tranzacție - Familia Dobra intră în Domeniile Boieru, alături de de Raul Ciurtin și Florin Dănoaie. Ciurtin: „Este un domeniu de suflet.“
Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 22 mar 2021

Familia Călin și Alina Dobra, cu afaceri în imobiliare, a devenit asociat al producătorului de vin Domeniile Boieru prin preluarea a 20% din firmă de la antreprenorii Raul Ciurtin și Florin Dănoaie, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

„Familia Dobra a intrat în acționariat, ca și mine, ca investiție de portofoliu, fiind un domeniu de suflet. Afacerea este gestionată, în continuare, de Florin Dănoaie“, a declarat, pentru Profit.ro, omul de afaceri Raul Ciurtin.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Familia Dobra alături de familia Ciurtin și antreprenorul clujean Florin Mariș au definitivat recent prima etapă de dezvoltare a complexului imobiliar Estoria City, ce se realizează în locul fostei fabrici Policolor din estul Bucureștiului. În vara trecută au fost inaugurate magazinele Leroy Merlin, Kaufland și Lidl, iar acum a început dezvoltarea componentei rezidențiale a complexului, spune Raul Ciurtin. Familia Dobra este cunoscută pentru implicarea în construcția mai multor unități Kaufland și Lidl din țară.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Anul trecut, familia Dobra a plătit circa 10 milioane de euro companiei Energomontaj pentru un teren de circa 6,2 hectare din estul Bucureștiului, unde vor să construiască un parc de retail cu Lidl și Kaufland ca principali retaileri, potrivit informațiilor Profit.ro.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Raul Ciurtin, alături de soția sa Lorena Beatrice, au obținut în 2016 circa 31 milioane euro din vânzarea pachetului de 44,9% deținut la Albalact, firmă fondată de familia sa. Banii obținuți din vânzare au fost direcționați, cu precădere, către investiții imobiliare, dintre care cea mai importantă a fost achiziția fostei platformei Policolor din estul Bucureștiului, la un preț de 22 milioane de euro.

Totuși, cu 1,2 milioane de euro, a preluat și jumătate din participațiile producătorului de vin Domeniile Boieru de la Florin Dănoaie.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

În portofoliul producătorului de vin, care activează în județul Alba, unde Ciurtin a condus Albalact, sunt branduri precum Cardinal Pinot Gris, Cardinal Sauvignon Blanc, Domeniile Boieru Chardonnay și Domeniile Boieru Dry Muscat.

Compania Domeniile Boieru a raportat o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei în 2019 și un profit modest de circa 34.000 de lei. Firma are 41 de angajați.

INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business

În urmă cu un an, Raul Ciurtin și Florin Mariș au încasat 30 milioane de euro de la familia Andrea și Ferenc Korponay din Baia Mare pentru trei clădiri de birouri din Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
calin dobra
alina dobra
raul ciurtin
florin danoaie
domeniile boieru