Andrei Frunză, fost CEO eJobs, preia conducerea Clever Taxi

Andrei Frunză, fost CEO eJobs, preia conducerea Clever Taxi

Andrei Frunză

scris 20 aug 2018

Clever Tech, compania care deține aplicația clevertaxi.ro și preluată integral de Daimler în aprilie 2017, tranzacție anunțată în exclusivitate de Profit.ro, l-a numit Andrei Frunză la conducerea companiei, înlocuindu-l pe Mihai Rotaru, care a renunțat la funcție.

Anterior, Andrei Frunză a coordonat din poziția de CEO operațiunile eJobs Group, liderul pieței serviciilor de recrutare online. Înainte de a prelua postul de CEO eJobs, Andrei Frunză a fost Chief Digital Officer al Ringier și Business Manager la BestJobs din cadrul grupului Neogen.

Clever Tech a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 3,48 milioane de lei, în creștere cu 111,5% față de anul precedent.

Clever Taxi a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata cursei cash sau cu cardul. Cu 1 milion de utilizatori și peste 20.000 de șoferi înregistrați, Clever Taxi are peste 50 de angajați și este disponibilă în peste 20 de orașe din România.

FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3 CITEȘTE ȘI FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3

Începând cu iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărat de grupul Intelligent Apps. Grupul a fost înființat în 2009 și este parte din Daimler Mobility Services. Din același grup face parte și mytaxi (disponibilă în 9 țări din Europa), beat (în Grecia, Preu, Chile și Columbia) și Clever Taxi (România). Tot grupul are 16 milioane de utilizatori în 14 țări și 100 de orașe, Intelligent Apps fiind una dintre cele mai mari companii de transport din Europa. 

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei frunza
clever taxi