Apemin Zizin negociază cu băncile pentru construcția unei noi fabrici. Anterior a cumpărat un teren de la o firmă executată de bancă

Apemin Zizin negociază cu băncile pentru construcția unei noi fabrici. Anterior a cumpărat un teren de la o firmă executată de bancă
scris 5 apr 2019

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Zizin din Brașov, controlat de familia de antreprenori locali Laura și Laurențiu Lazăr, cu afaceri în 2017 de peste 10 milioane euro, va negocia cu băncile pentru o finanțare de 3 milioane euro, destinată construcției unei noi fabrici, plan anunțat de Profit.ro la finele anului trecut. Atunci, compania a cumpărat un teren de 13.000 metri pătrați în comuna Tărlungeni, unde este și sediul companiei, pe care va construi o nouă fabrică.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Terenul a fost cumpărat de la firma Larici, aflată în faliment, ale cărei active au fost preluate de Banca Transilvania și vândute prin executare silită.

Achiziția a fost argumentată prin faptul că actualul amplasament nu mai permite dezvoltarea companiei prin mărirea capacității de producție.

Tranzacție: Therme se aliază cu Aedificia Carpați, unul dintre cei mai puternici constructori, pentru firma care pregătește un bloc ca investiție proprie CITEȘTE ȘI Tranzacție: Therme se aliază cu Aedificia Carpați, unul dintre cei mai puternici constructori, pentru firma care pregătește un bloc ca investiție proprie

Apemin Zizin a fost înființată în 1991 și deține o unitate de îmbuteliere apei minerale în localitatea Zizin din județul Brașov. În 2017, ultimul an raportat, afacerile companiei, cu peste 120 de angajați, au fost de 47,4 milioane lei, cu un profit de 1,6 milioane lei.

În urmă cu circa doi ani, acționarii companiei investeau peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apemin zizin
investiție
centru înfrumusețare