Aurachain l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcția de Deputy CEO

Aurachain l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcția de Deputy CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

Aurachain, compania care deține platforma de AI low-code pentru digitalizarea proceselor de business, l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcția de Deputy CEO, începând cu 1 februarie 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Această numire vine să întărească parcursul strategic al companiei, marcat de expansiune și angajament continuu față de excelența operațională.

”Într-un business cu creștere exponențială de la an la an, corelat cu inițiativele ambițioase planificate pe următorii 3 ani, este nevoie de completarea strategică a echipei de leadership”, a declarat Adela Wiener, Fondator și CEO Aurachain.

Septimiu are 25 de ani de experiență internațională în servicii financiare și sustenabilitate, ocupând poziții executive și non-executive de supraveghere în domeniul bancar, leasing, consumer finance și consultanță de management.

Astfel, noul Deputy CEO aduce o expertiză valoroasă pentru Aurachain, contribuind strategic la planurile de întărire și expansiune a succeselor companiei în spațiul financiar-bancar atât pe piața din România, dar și în regiunea EMEA, cu focus în regiunile CEE și DACH. În plus, Septimiu va avea un rol important în managementul operațional și al planurilor de scalare internațională.

Extinderea structurii de leadership Aurachain îi permite fondatorului și CEO-ului - Adela Wiener – să se concentreze pe creșterea în regiunile America de Nord și Asia Pacific, pe relațiile cu investitorii, consolidarea alianțelor strategice globale și inovația la nivel de produs.

”Venirea lui Septimiu este parte a angajamentului nostru continuu față de creștere și excelență. Ne propunem să menținem Aurachain în fruntea inovației în spațiul platformelor AI low-code, și sunt convinsă că Septimiu va contribui în mod semnificativ la această misiune”, a adaugat Adela Wiener, Fondator și CEO Aurachain.

“Mă alătur cu entuziasm unei echipe puternice și unui produs solid, recunoscute deja local și internațional, cu dorința si experiența necesare scalării Aurachain la nivelul următor, în journey- ul strategic de a deveni o platformă globală de top“, declară Septimiu Postelnicu.

Cunoscut pentru leadership si abilități strategice, Septimiu Postelnicu va contribui la consolidarea poziției Aurachain ca lider în spațiul platformelor low-code pentru optimizarea proceselor de business, cu augmentare AI. Ne așteptăm la o colaborare fructuoasă și la realizări remarcabile în această etapă importantă a dezvoltării noastre.

Aurachain este o platformă low-code ce permite dezvoltarea rapidă a soluțiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, cu augmentare AI. Misiunea Aurachain este de a transforma mediul enterprise printr-un model de business inovator, ce conectează procesele operaționale din prezent la viitorul digital.

Platforma Aurachain este deținută de către Aurachain AG, o companie elvețiană cu birouri locale în Europa (Elveția, UK, România), Orientul Mijlociu (Dubai) și America de Nord (California).

viewscnt
Afla mai multe despre
aurachain
postelnicu