Aeroportul din Sibiu, primul din țară care va avea o bibliotecă pentru pasageri

Aeroportul din Sibiu, primul din țară care va avea o bibliotecă pentru pasageri
scris 24 iul 2018

Pasagerii care vor zbura pe Aeroportul Internațional din Sibiu vor avea ocazia, începând de miercuri, 25 iulie, să împrumute o carte chiar din aerogară, pe care sunt rugați să o returneze ulterior, acesta fiind primul aeroport din țară care va avea o bibliotecă pentru călători, a anunțat printr-un comunicat, Biblioteca Județeană ASTRA, de unde vor fi aduse cărțile în zona Sosiri.

"Reader on Board | Cititor la Bord este o inițiativă inedită, în premieră în România, a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Motto-ul campaniei, Citește și descoperă Lumea!, definește perfect obiectivul principal al acțiunii susținute de Aeroportul Internațional Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al partenerilor de proiect, EduCab și KeepCalling. Cele 1.500 de u.b. (unități de bibliotecă) care alcătuiesc fondul de carte în limbile română, engleză, franceză, spaniolă, sunt puse la dispoziția pasagerilor Aeroportului Internațional Sibiu, în regim gratuit, cu scopul încurajării lecturii în spații neconvenționale și a petrecerii timpului de așteptare într-un mod plăcut și util", arată organizatorii proiectului, potrivit Agerpres.

Tesla a cerut unor furnizori să îi returneze o parte din plăți; acțiunile Tesla au scăzut cu 5% CITEȘTE ȘI Tesla a cerut unor furnizori să îi returneze o parte din plăți; acțiunile Tesla au scăzut cu 5%

Cititorii pasageri sunt rugați să returneze cartea la următoarea călătorie, în Raftul Cititor la Bord de pe Aeroportul Internațional Sibiu sau, direct, la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu
aeroport