Aeroportul Timișoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul Timișoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul Timișoara

scris 8 feb 2019

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara anunță, vineri, că este primul din România în care cei interesați pot face un tur virtual cu ajutorul Google Maps Indoor.

Potrivit unui comunicat de presă de vineri al aeroportului, turul virtual al interiorului aerogării poate fi accesat prin Google Maps de pe PC-ul, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet, scrie News.ro.

Se regăsesc aici o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porțile de îmbarcare, saloane business și VIP.

LISTA Mașini de lux din România, rechemate în service pentru probleme la soft-ul direcției. „Vor fi înlocuite șuruburile scaunelor” CITEȘTE ȘI LISTA Mașini de lux din România, rechemate în service pentru probleme la soft-ul direcției. „Vor fi înlocuite șuruburile scaunelor”

”Această facilitate este utilă pentru un pasager care își planifică primul zbor spre sau de la Timișoara, pentru că se poate familiariza mult mai ușor cu fluxurile aeroportului înainte de a pleca spre aeroport, dar și pentru cei care au nevoie de diferite informații, despre zone comerciale, spații publicitare, zone de acces, pentru a-și crea o imagine și de a înțelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziția pasagerilor și colaboratorilor noștri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem și în noul terminal care se va construi în perioada 2019-2020”, a declarat directorul Aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Sute de fotografii au fost procesate pentru a produce această hartă digitală, inclusă acum în Google Maps.

”Fotografiile pentru turul digital al aeroportului au fost asigurate de SC Blue Strategy SRL din Târgu Mureș. Fotografiile au fost transmise către Google, care le-a inclus acum în Google Street View, astfel Aeroportul Timișoara este primul din România  disponibil online, printr-un tur virtual”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul timisoara
google maps