Afaceri în creștere pentru Gopet România. „Estimăm o creștere serioasă a cererii de transport, care cel mai probabil va fi explozivă.”

Afaceri în creștere pentru Gopet România. „Estimăm o creștere serioasă a cererii de transport, care cel mai probabil va fi explozivă.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Compania de transport Gopet România, cu aproape 20 de ani de activitate pe piața românească, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 32,3 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși piețele sunt în continuare imprevizibile, primele 5 luni au adus pentru Gopet România o creștere estimată de 16% a veniturilor, comparativ cu același interval din 2020, ceea ce demonstrează capacitatea companiei de a se adapta contextului generat de pandemie, precum și revenirea în forță a cererii de transport pentru piețele europene.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

„Odată cu relaxarea sau chiar ridicarea restricțiilor în Europa începând cu luna mai, estimăm o creștere serioasă a cererii de transport din piață, în directă legătură cu creșterea consumului, care cel mai probabil va fi explozivă. Provocarea va consta în mobilizarea rapidă și eficientă a capacității suplimentare cerute de clienți într-un termen foarte scurt, cu precădere în zona de transport rutier, mod de transport predominant în Europa continentală”, afirmă Ramona Păcuraru, Director Regional Gopet România.

Gopet România face parte din grupul bulgar Gopet Trans, prezent și în Grecia, Turcia, Polonia și Spania. Casele de expediție reprezintă o verigă importantă în lanțurile de logistică, asigurând legătura dintre deținătorii mărfurilor și clienții acestora. 

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Compania are 85 de angajați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
gopet
expediti