Ferrero își extinde spațiul de birouri în Globalworth Tower București

Ferrero își extinde spațiul de birouri în Globalworth Tower București
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Producătorul italian de ciocolată Ferrero își extinde suprafața de birouri în clădirea Globalworth Tower, din Pipera. Chiriaș din 2017, Ferrero își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 1.660 de metri pătrați începând cu luna septembrie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior semnării acestui contract, grupul italian avea la dispoziție 1.000 de metri pătrați. Ca urmare a măririi echipei Ferrero în România, dar și a distanțării sociale care a condus la o cerere mărită a suprafețelor de birouri, Globalworth a mai pus la dispoziție partenerului un spațiu de 660 de metri pătrați în clădire.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

„Decizia de a ne extinde sediul în București a fost un pas logic în strategia noastră de creștere a companiei în România; în acest context, extinderea consolidează capacitățile în regiune pentru a ne încuraja dezvoltarea și pentru a ne spori eforturile de a ne servi clienții și partenerii”, a adăugat Lorenzo Gavini, Managing Director Ferrero România și Bulgaria.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrero
globalworth tower