Air France KLM: Peste 100 de destinații intercontinentale mai ieftine cu până la 40%

Air France KLM: Peste 100 de destinații intercontinentale mai ieftine cu până la 40%
scris 9 ian 2019

Compania Air France KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% pentru mai mult de 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Cei care și-au propus printre rezoluțiile pentru anul 2019 să descopere America de Nord pot începe planurile de călătorie. Un zbor dus-întors către New York începe de la 482 euro, către San Francisco de la 492 euro, iar pentru Los Angeles de la 562 euro. Alte destinații de pe continentul american aflate în promoție sunt: Miami, de la 472 euro, zbor dus-întors sau Boston, de la 612 euro, zbor dus-întors.

Johannesburg se află în promoție de la 549 euro, Havana, Cuba de la 619 euro, iar cei care vor să învețe tango de la cei mai buni profesoniști pot călători în Buenos Aires, de la 619 euro, zbor dus-întors.

Tarom lansează o nouă ofertă promoțională, cu prețuri pornind de la 99 euro pentru călătorii dus-întors CITEȘTE ȘI Tarom lansează o nouă ofertă promoțională, cu prețuri pornind de la 99 euro pentru călătorii dus-întors

Printre destinațiile potrivite pentru iubitorii de călătorii exotice și plaje paradisiace se numără Panama City și Rio de Janeiro. Un bilet de avion dus-întors pornește de la 460 euro, respectiv 499 euro.

Asia se află printre destinațiile preferate ale românilor. Un zbor dus-întors către Beijing pornește de la 439 euro, iar către Shanghai de la 449 euro. Un loc ipentru cuplurile în căutare de romantism, Denpasar, este în promoție de la 619 euro, zbor dus-întors.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibila până pe 29 ianuarie 2019, iar perioada de călătorie este până pe data de 10 decembrie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele de aeroport incluse. Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2016, Air France KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri și peste 1.1 milioane de tone cargo.

Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 328 de destinații din 118 tari, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
air france klm
bilete avion