Amenințare cu bombă - Cursa Wizz Air Londra-Chișinău, deviată la Iași

Amenințare cu bombă - Cursa Wizz Air Londra-Chișinău, deviată la Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2024

Activitatea aeroportului Chișinău a fost afectată duminică seară, în urma unei amenințări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chișinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iași. ISU Iași a activat duminică seară, la ora 17.20, Planul Roșu de Intervenție, la aeroportul ieșean fiind deplasate ambulanțe, dar și echipaje de pompieri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit unimedia.info, alerta cu bombă a afectat activitatea aeroportului din Chișinău, iar serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne au efectuat verificări. Pasagerii, dar și angajații aerogării au fost evacuați din clădire. Cursa aeriană WizzAir, Londra-Chișinău a aterizat la Iași, din motive de securitate.

Tesla taie prețurile, livrările au ratat așteptările. Cât a ajuns să coste o mașină CITEȘTE ȘI Tesla taie prețurile, livrările au ratat așteptările. Cât a ajuns să coste o mașină

ISU Iași a activat duminică seară, la ora 17.20, Planul Roșu de Intervenție, la aeroportul ieșean fiind deplasate ambulanțe, dar și echipaje de pompieri.

”Se aflau 220 de pasageri la bord. Au fost debarcați fără probleme, în terminalul T2”, au declarat pentru News.ro reprezentanți ai aeroportului Iași. Totodată, a fost afectat și zborul LOT, Varșovia-Chișinău. Aeronava s-a rotit de câteva ori în spațiul aerian românesc, la granița cu Republica Moldova, după care a pătruns în spațiul aerian moldovenesc.

FOTO Tesla a deschis primul său magazin Pop-Up din România CITEȘTE ȘI FOTO Tesla a deschis primul său magazin Pop-Up din România

La ora 18.15, avionul se afla în apropierea aeroportului Chișinău.

Diana Cimpoeșu, coordonator UPu SMURD Iași, a anunțat că planul roșu declanșat pentru amenințarea cu bombă la bordul aeronavei Wizzair Londra Chișinău a fost dezactivat iar toate ambulanțele revin la activitatea normală.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
iasi