American Airlines a suspendat pe o durată nedeterminată zborurile spre Venezuela

American Airlines a suspendat pe o durată nedeterminată zborurile spre Venezuela
scris 29 mar 2019

Compania American Airlines a anunțat că a decis suspendarea pe o durată nedeterminată a zborurilor pe ruta SUA - Venezuela, pe care le întrerupsese deja temporar din 15 martie din motive de securitate.

American Airlines, care asigura zboruri pe ruta Miami - Caracas și Maracaibo, a mai afirmat că începând din 15 martie, când a făcut cunoscută suspendarea temporară a operării zborurilor spre Venezuela, lucrează la restabilirea acestora, scrie Agerpres.

E.ON a lansat două stații de încărcare rapidă a autovehiculelor electrice în Suceava și Roman CITEȘTE ȘI E.ON a lansat două stații de încărcare rapidă a autovehiculelor electrice în Suceava și Roman

American Airlines era singura mare companie americană care menținea zboruri cu Venezuela din Miami, după ce liniile aeriene United și Delta și-au suspendat zborurile spre această destinație în 2017.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
american airlines
zboruri
venezuela