VW și Ford au semnat un contract pentru dezvoltarea viitorului Amarok pe platforma Ranger

VW și Ford au semnat un contract pentru dezvoltarea viitorului Amarok pe platforma Ranger
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 mar 2019

Volkswagen Group a anunțat că a semnat un contract cu Ford pentru dezvoltarea viitoarei generații a pick-up-ului Amarok. În paralel, vor continua discuțiile despre extinderea alianței, discuții care vor include dezvoltarea de mașini autonome și servicii de mobilitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Ford va pune la dispoziția Volkswagen platforma pick-up-ului Ranger, în cadrul parteneriatului încheiat de cele două companii. Acum au anunțat semnarea unui contract special pentru dezvoltarea unei noi generații a lui Amarok, primul pick-up al VW, care s-a bucurat de un real succes atât în Europa cât și pe alte piețe.

CEO-ul Thomas Sedran, de la VW Vehicule Comerciale, a anunțat că alte vehicule vor urma în cadrul acestui parteneriat. De asemenea, tehnologia pentru vehicule autonome și platformele pentru mobilitate electrică vor fi și ele incluse în cadrul parteneriatului. Cei de la Volkswagen ar putea cumpăra acțiuni în cadrul diviziei Argo a Ford, specializată în dezvoltarea unui vehicul autonom. De asemenea, este posibil ca Ford și VW să înființeze un joit-venture pe servicii de mobilitate. Discuțiile vor avea finalitate în lunile următoare.

Ford va prezenta săptămâna viitoare noul SUV ce va fi fabricat la Craiova. EcoSport ar putea să dispară anul viitor CITEȘTE ȘI Ford va prezenta săptămâna viitoare noul SUV ce va fi fabricat la Craiova. EcoSport ar putea să dispară anul viitor

Anterior, șeful VW, Herbert Diess, s-a declarat plăcut impresionat de calitatea platformei Ford Ranger, pe care a studiat-o . Acesta a spus că a condus automobilul ce va sta la baza viitorului Amarok și a fost „cu adevărat impresionat” de capabilitățile modelului.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford ranger
vw amarok
amarok platforma ranger
colaborare ford vw