Compania Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a căuta alternative

Compania Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a căuta alternative
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2019

Compania islandeză Wow Air și-a anulat toate zborurile, punând mii de pasageri în situația de a-și căuta alternative, informează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Conform site-ului companiei, Wow Air și-a încetat activitatea și a anulat toate zborurile. Wow a informat că pasagerii care își achiziționaseră deja bilete ar trebui să caute zboruri la alte companii aeriene, scrie News.ro.

Wow a precizat că unele companii aeriene ar putea oferi zboruri la prețuri reduse, așa numitele rute „de salvare” și că va publica informații în acest sens când le va avea.

SURPRIZĂ România a devenit mai importantă decât Cehia pentru CA Immo: Valoarea portofoliului său de proprietăți românești a crescut cu aproape 50% anul trecut CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ România a devenit mai importantă decât Cehia pentru CA Immo: Valoarea portofoliului său de proprietăți românești a crescut cu aproape 50% anul trecut

Wow a informat că pasagerii care sunt protejați prin diferite metode de rezervare, printre care și cele cu carduri de credit sau printr-o agenție de turism ar trebui să încerce să își recupereze banii.

Altfel, restul pasagerilor vor primi doar o sumă compensatorie de la Wow Air, „conform regulilor europene privind drepturile pasagerilor” sau în cazul unui faliment, plângerile vor trebui depuse la administratorul firmei.

Wow a fost fondată în 2011 de către Skuli Mogensen iar în 2012 au avut loc primele zboruri ale companiei care a ajuns să angajeze 1.000 de persoane și să transporte 3,5 milioane de pasageri în 2018 cu 11 aeronave.

viewscnt
Afla mai multe despre
wow air
zboruri anulate