Blue Air anulează zborurile care pleacă din Bacău în perioada 9-12 octombrie

Blue Air anulează zborurile care pleacă din Bacău în perioada 9-12 octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2020

Blue Air a anunțat că zborurile cu plecare de pe aeroportul din Bacău în perioada 9 – 12 octombrie vor fi anulate, în urma notificării de ultim moment privind prelungirea cu încă trei zile a închiderii Aeroportului Internațional din Bacău.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aeroportul Internatioal din Bacău a fost închis pentru modernizare urmând să fie redeschis inițial pe data de 30 Septembrie. O prima amânare a avut loc până la data de 5 octombrie, iar ulterior până la dată de 9 octombrie. Noua dată avansată este 12 octombrie.

SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road CITEȘTE ȘI SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road

Toate zborurile programate cu plecare începând din 12 Octombrie de pe Aeroportul Internațional din Bacău rămân disponibile pentru pasageri fără nicio modificare în programul acestora.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați.

Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bacau
zboruri anulate