BMW a decis să-și transforme filiala din România în companie de tip SRL

BMW a decis să-și transforme filiala din România în companie de tip SRL
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 30 ian 2019

BMW România, importator și distribuitor al mărcilor BMW și MINI, nu mai este filială a BMW Vertriebs GMBH, ci devine societate cu răspundere limitată, BMW MERGER SRL, ai cărei asociați sunt două companii aparținând BMW Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW Group, care se află în România din 2007 prin intermediul unei filiale a BMW Central and Southeastern Europe, și-a înființat propria societate tip SRL, ce va prelua astfel activitatea de import și distribuție a mărcilor grupului pe piața locală. Mișcarea nu va afecta activitatea companiei, ci ține mai mult de organizarea internă.

BMW Central and Eastern Europe are sediul în Salzburg, Austria, și este divizia de vânzări care se ocupă cu distribuția mașinilor BMW Group în Cehia, Slovacia, Slovenia, România, Bulgaria, Polonia și Ungaria.

VIDEO Primele imagini cu noul Renault Clio: interior mai luxos, exterior similar cu Megane CITEȘTE ȘI VIDEO Primele imagini cu noul Renault Clio: interior mai luxos, exterior similar cu Megane

Noua companie are ca asociați BMW Austria Gmbh și BMW Vertriebs Gmbh, ambele cu sediul în Salzburg, Austria. Administratori vor fi Anna Rita Tonini și Neil Domonic Fiorentinos, directori ai BMW Austria. În acest fel, structura din Europa Centrală și de Est va include și BMW Austria, iar activitatea va fi derulată de companii locale, ce au fost sau sunt în curs de înființare în toate țările din regiune.

BMW a venit oficial în România și a preluat importurile și distribuția de mașini ale grupului în 2007, de la Automobile Bavaria, care a rămas doar dealer, însă acoperă un procent foarte mare din rețeaua de dealeri din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
bmw romania
importuri bmw
distribuitor bmw
automobile bavaria