BMW intenționează să angajeze 6.000 de persoane în 2022, anticipând creșterea cererii de vehicule electrice

BMW intenționează să angajeze 6.000 de persoane în 2022, anticipând creșterea cererii de vehicule electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2021

Grupul german BMW intenționează să creeze până la 6.000 de noi locuri de muncă anul viitor, pentru a se pregăti pentru cererea în creștere pentru vehiculele sale electrice, a declarat directorul executiv al producătorului auto cotidianului Muenchner Merkur, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul german, care deține brandurile BMW, Mini și Rolls-Royce, se așteaptă ca vânzările de vehicule electrice să fie cel puțin duble în 2022, și intenționează să majoreze prețurile tuturor mașinilor sale noi în medie cu 1%, a anunțat directorul financiar Nicolas Peter în urmă cu o lună de zile.

Polițiștii britanici testează Tesla Model 3 pentru misiuni și intervenții CITEȘTE ȘI Polițiștii britanici testează Tesla Model 3 pentru misiuni și intervenții

BMW a raportat o creștere de 42,4% a profitului net în trimestrul trei din 2021, la 2,58 miliarde de euro (2,93 miliarde de dolari), în urma majorării vânzărilor de vehicule electrice.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
masini electrice