Boeing anunță livrarea primului avion către China din 2019

Boeing anunță livrarea primului avion către China din 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2023

Producătorul de avioane Boeing a anunțat joi livrarea către Juneyao Airlines a unui 787-9 Dreamliner, primul avion de pasageri livrat de producătorul american de avioane unei companii chineze în ultimii patru ani, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania Juneyao a primit, în noiembrie 2019, ultimul avion livrat de Boeing unei companii chineze, tot un 787, a indicat grupul american, precizând că peste 110 Dreamliners au fost livrate în total clienților chinezi, scrie Hotnews.ro

DOCUMENT Finanțele aduc clarificări la transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, accize și TVA CITEȘTE ȘI DOCUMENT Finanțele aduc clarificări la transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, accize și TVA

Producătorul de avioane consideră că piața chineză este o piață crucială. Potrivit previziunilor sale, se așteaptă ca China să aibă nevoie de 8.560 de avioane noi de pasageri până în 2042 și să genereze singură aproximativ 20% din cererea globală.

Dar livrările către companiile chineze ale avionului 737 încă nu au fost reluate.

Modelul 737 MAX a fost interzis în China după două accidente mortale în octombrie 2018 și martie 2019, care l-au ținut la sol în întreaga lume. Agenția Americană de Supraveghere a Aviației Civile (FAA) l-a suspendat de la zbor timp de douăzeci de luni, până în noiembrie 2020.

Polonezii de la PESA câștigă și a doua licitație a României pentru noi trenuri. Printre cele mai mari comenzi din istoria companiei CITEȘTE ȘI Polonezii de la PESA câștigă și a doua licitație a României pentru noi trenuri. Printre cele mai mari comenzi din istoria companiei

O companie chineză a zburat din nou cu un 737 MAX în ianuarie 2023.

În cadrul unei conferințe audio cu analiștii de la sfârșitul lunii octombrie, directorii producătorului american de avioane au indicat că 85 de avioane din familia 737 sunt pregătite pentru a fi livrate companiilor chineze.

„Continuăm să sprijinim clienții noștri din China și vom fi gata să livrăm clienților noștri chinezi când va veni momentul”, a declarat Boeing joi.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
china