Boeing desființează aproximativ 4.000 de posturi, printre care și sute de directori

Boeing desființează aproximativ 4.000 de posturi, printre care și sute de directori
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2016

Boeing va desființa aproximativ 4.000 de locuri de muncă la divizia producătoare de avioane comerciale, până la jumătatea acestui an, a declarat un purtător de cuvânt al companiei americane, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Constructorul de avioane va restructura 1.600 de locuri prin plecări voluntare, iar restul prin lăsarea neocupată a unor posturi, a spus purtătorul de cuvânt Doug Alder, conform news.ro.

"Nu există o țintă pentru reducerea numărului de angajați, dar cu cât vom controla costurile, în ansamblul lor, cu atât impactul va fi mai mic asupra angajaților", a explicat Alder.

Între cei afectați se vor afla sute de directori, dar procesul va avea loc prin plecări voluntare.

România va cumpăra încă 12 avioane de luptă F16 CITEȘTE ȘI România va cumpăra încă 12 avioane de luptă F16

Reuters a relatat în februarie că reprezentanții Boeing iau în considerare un program de plecări voluntare pentru ingineri și lucrători tehnici.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
posturi
directori