Bolt lansează un nou serviciu de car-sharing

Bolt lansează un nou serviciu de car-sharing
scris 4 mai 2021

Platforma Bolt lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive. Noul serviciu permite utilizatorilor să închirieze o mașină pentru perioade scurte de timp, folosind aplicația Bolt. Anul acesta, compania va investi 20 de milioane de euro în lansarea Bolt Drive în Europa și va începe printr-un proiect-pilot care se va desfășura pe piața internă, în Estonia.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

"Mașinile personale sunt principala cauză a problemelor în transportul urban. Acestea sunt responsabile pentru traficul aglomerat, emisiile de mediu și ocuparea spațiului orașului”, a spus Markus Villig, CEO Bolt.

Bolt Drive permite utilizatorilor să vadă, pe o hartă, cele mai apropiate vechicule de ei și să rezerve o mașină folosind aplicația Bolt. Ei pot începe călătoria deblocând mașina cu un telefon mobil. Utilizatorii nu trebuie să plătească pentru parcare sau combustibil.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bold drive
bolt