CFR Călători: 6% dintre cele 1.200 de trenuri care circulă zilnic în România, anulate din cauza vremii

CFR Călători: 6% dintre cele 1.200 de trenuri care circulă zilnic în România, anulate din cauza vremii
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2018

Aproximativ 6% dintre cele 1.200 de trenuri care circulă zilnic în România sunt anulate, marți, din cauza condițiilor meteorologice, dar nu sunt linii închise sau trenuri blocate, au anunțat reprezentanții CFR Călători.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit Comapniei, circulația trenurilor de pasageri se desfășoară în continuare în condiții de iarnă, scrie News.ro.

”La această oră nu sunt linii închise sau trenuri blocate. Comandamentele de iarnă ale CFR Infrastructură și CFR Călători sunt operaționale pentru următoarea perioadă”, anunță CR Călători.

FOTO Sony lansează o pereche de căști care folosesc Google Assistant și costă 280 de dolari CITEȘTE ȘI FOTO Sony lansează o pereche de căști care folosesc Google Assistant și costă 280 de dolari

În zona de sud a țării - București, Craiova, Galați și Constanța - aflată sub incidența codului portocaliu de viscol și temperaturi scăzute se desfășoară operațiuni cu utilaje de intervenție, drezine pantograf și pluguri de zăpadă. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.

CFR Călători anunță că se menține măsura de anulare a unor trenuri pentru eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri.

Sunt anulate aproximativ 6% din cele 1.200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România. Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate.

LISTA trenurilor anulate.

”În funcție de evoluția vremii și a temperaturilor foarte scăzute ce au implicații asupra infrastructurii feroviare și asupra funcționalității materialului rulant, pot să apară și alte modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri”, mai anunță CFR Călători.

Acolo unde va fi necesar, Compania anunță că pasagerii vor primi ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri anulate