Tarom ia repede locul Blue Air și introduce curse de la Iași către Cluj-Napoca și Timișoara, de la sfârșitul lunii martie

Tarom ia repede locul Blue Air și introduce curse de la Iași către Cluj-Napoca și Timișoara, de la sfârșitul lunii martie
scris 27 feb 2018

Compania Tarom va introduce la sfârșitul lunii martie zboruri de la Iași către Cluj-Napoca și Timișoara, a anunțat luni președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

Potrivit șefului CJ Iași, Maricel Popa, vor fi trei curse aeriene pe săptămână pe ruta Iași-Cluj Napoca-Timișoara, zborurile urmând să fie operate de către TAROM, scrie News.ro.

Maricel Popa a făcut anunțul în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții firmelor IT din Iași.

Noua taxare pregătită de Bruxelles pentru veniturile Google și Facebook: cotă de 1-5%, impozit raportat la locul utilizatorilor, nu la sediul companiei. Sunt vizate și Airbnb și Uber CITEȘTE ȘI Noua taxare pregătită de Bruxelles pentru veniturile Google și Facebook: cotă de 1-5%, impozit raportat la locul utilizatorilor, nu la sediul companiei. Sunt vizate și Airbnb și Uber

“Vor fi trei curse pe săptămână între Iași, Cluj și Timișoara. Am discutat cu șefii de la TAROM, cursele vor fi introduse de la sfârșitul lunii martie“, a afirmat președintele CJ Iași, Maricel Popa.

În urmă cu o lună, compania Blue Air a anunțat anularea începând cu 17 februarie a zborurilor Iași-Cluj-Timișoara, motivând unele fricțiuni în ceea ce privește relația cu aeroportul din Timișoara.

Președintele CJ Iași, Maricel Popa, a spus luni în cadrul dezbaterii cu reprezentanții firmelor IT din Iași că decizia Blue Air de a renunța la zborurile Iași-Cluj-Timișoara s-ar fi luat din motive economice, întrucât gradul de ocupare a aeronavelor nu depășea 60 la sută.

Întrebat dacă situația nu s-ar putea repeta și în cazul curselor TAROM, șeful CJ Iași Marcel Popa a precizat că zborurile vor fi operate cu avioane de dimensiuni mai reduse, iar în plus nu vor exista curse zilnice către cele două orașe din vestul țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
cluj napoca
iasi
timisoara