Germania: Orașele nu vor să introducă transportul gratuit

Germania: Orașele nu vor să introducă transportul gratuit
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2018

Orașele germane, care trebuie să testeze o serie de măsuri pentru a reduce poluarea, nu doresc să introducă transportul gratuit în comun, așa cum a propus recent guvernul federal, a anunțat luni primarul Berlinului, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Niciun oraș nu a propus transportul în comun complet gratuit", a declarat Ashok Sridharan, primarul din Bonn. Întrebat dacă vreunul dintre cele cinci orașe ar putea în cele din urmă să lanseze un astfel de test, edilul a răspuns: "Cred că mai degrabă este nerealist", scrie Agerpres.

Noua taxare pregătită de Bruxelles pentru veniturile Google și Facebook: cotă de 1-5%, impozit raportat la locul utilizatorilor, nu la sediul companiei. Sunt vizate și Airbnb și Uber CITEȘTE ȘI Noua taxare pregătită de Bruxelles pentru veniturile Google și Facebook: cotă de 1-5%, impozit raportat la locul utilizatorilor, nu la sediul companiei. Sunt vizate și Airbnb și Uber

Presat de Bruxelles să adopte măsuri drastice pentru a reduce poluarea în orașe, Berlinul a lăsat recent să se înțeleagă, într-un e-mail, că ar putea introduce gratuitatea transportului în comun utilizat zilnic de milioane de persoane în Germania.

Această măsură ar urma să fie testată în cinci orașe din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
transport gratuit
germania