CFR Călători a vândut online bilete de aproape 6 milioane lei în sezonul estival, în creștere cu 10%

CFR Călători a vândut online bilete de aproape 6 milioane lei în sezonul estival, în creștere cu 10%
scris 22 aug 2016

CFR Călători anunță că a vândut online, în perioada iunie - august, bilete de tren în valoare de aproxmativ 6 milioane lei, cu 10% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

”La cumpărarea de bilete online se adaugă o reducere de 5% la suma finală, care se cumulează și cu alte discounturi. De exemplu, pentru călătorii care dețin Cardul Tren Plus reducerea este de aproximativ 30%", potrivit sursei citate.

Tipurile de bilete care pot fi achiziționate la preț întreg, copil, elev sau student cu legitimație, bilete dus-întors, pentru minigrup de până la cinci persoane  sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipație de 6 – 30 zile, scrie News.ro.

Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR online se poate efectua până cel mai târziu cu 12 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator.

Aplicația de cumpărare a biletelor de tren online poate fi accesată direct de pe site-ul oficial www.cfrcalatori.ro, din secțiunea MyCFRCalatori/Login. Aceasta facilitează cumpărarea de bilete la toate trenurile InterRegio și Regio Expres cu regim de rezervare în trafic intern.

În offline, compania a încercat, în această vară, prin practicarea unor tarife mai mici, să profite de modernizarea liniei feroviare București - Constanța, care a redus puternic timpul unei călătorii, pentru a recupera din călătorii pierduți în ultimii ani în favoarea transportatorilor rutieri, mai ieftini și mai flexibili.

Peste 70.000 de pasageri au călătorit numai la mare, începând din 14 iunie până în prezent, cu Trenurile Tineretului, la prețuri care încep de la 14,21 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
bilete online