CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Brașov – București, după Revelion. Va avea opriri în stațiunile de pe Valea Prahovei

CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Brașov – București, după Revelion. Va avea opriri în stațiunile de pe Valea Prahovei
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2023

CFR Călători va introduce suplimentar în circulație trenul IR 1636 Brașov – București Nord, în data de 2 ianuarie 2024, pentru a veni întâmpinarea solicitărilor de trafic, anunță Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trenul va pleca din Brașov la ora 18:00 și urmează să ajungă la București Nord la 20:34. Acesta va avea opriri în stațiunile de pe Valea Prahovei și va prelua fluxurile de pasageri estimate.

CONFIRMARE TAROM retrage din flotă unele avioane CITEȘTE ȘI CONFIRMARE TAROM retrage din flotă unele avioane

Compania recomandă tuturor celor care se reîntorc din vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă să aleagă, pentru destinația lor, atât trenurile Interregio, cât și trenurile Regio înscrise în circulație și care dispun de locuri libere, nu doar trenurile Interregio de la orele de vârf.

Deși achizițiile online de bilete pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație, în funcție de numărul de locuri disponibile, este bine ca biletele să fie cumpărate din timp astfel încât CFR Călători să își dimensioneze cât mai bine capacitatea de transport, având în vedere că în această perioadă are deja în circulație tot parcul activ de material rulant, precizează CFR Călători.

Biletele în trafic intern pot fi achiziționate cu anticipație, utilizând următoarele canale de vânzare: online de pe cfrcalatori.ro; din aplicația mobilă ‘CFR Călători bilete online’ (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery); de la automatele de vânzare bilete din gări; de la casele de bilete din gări.

Compania le recomandă călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie înainte de urcarea în tren, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
tren
sinaia
brasov