CFR Călători trece la ora de iarnă

CFR Călători trece la ora de iarnă
scris 23 oct 2019

CFR Călători anunță trecerea la ora de iarnă în activitatea de transport feroviar de călători, menționând că aceasta nu modifică Mersul trenurilor aflat în vigoare. Trenurile care se vor afla în circulație după ora 4.00 a nopții de sâmbătă spre duminică vor opri în stațiile stabilite, unde vor rămâne până la ora de plecare conform noii ore a Europei Orientale.

CFR Călători informează că, începând din 27 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM, scrie News.ro

DOCUMENT Noi condiții și termene de autorizare pentru Uber, Bolt, Clever, Yango CITEȘTE ȘI DOCUMENT Noi condiții și termene de autorizare pentru Uber, Bolt, Clever, Yango

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare, precizează sursa citată.

În noaptea 26/27 octombrie, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulație după ora 4 AM., ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.

"Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de 27 octombrie 2019, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare", mai arată CFR Călători.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului din stații.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
ora de iarna