Acțiune de control dispusă de ministrul interimar al Transporturilor la Administrația Porturilor Maritime Constanța

Acțiune de control dispusă de ministrul interimar al Transporturilor la Administrația Porturilor Maritime Constanța
scris 29 ian 2019

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a trimis Corpul de control la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța pentru a verifica inclusiv modul în care a fost implementată guvernanța corporativă, a anunțat, marți, ministerul.

Corpul de control va verifica și alte aspecte care țin de activitatea companiei, potrivit ministerului.

Aeroportul din Dubai și-a păstrat titlul de cel mai mare aeroport internațional din lume, dar ratează ținta CITEȘTE ȘI Aeroportul din Dubai și-a păstrat titlul de cel mai mare aeroport internațional din lume, dar ratează ținta

”În cadrul acțiunii de control vor fi verificate aspectele referitoare la respectarea și implementarea dispozițiilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă, cu modificările și completările ulterioare, precum și alte aspecte ce țin de activitatea companiei”, se arată în comunicat, scrie News.ro.

După finalizarea acțiunii de control, concluziile vor fi prezentate conducerii Ministerului Transporturilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rovana plumb
control
cn apmc