Circulația motocicletelor va fi interzisă în capitala Addis Abeba pentru reducerea infracționalității

Circulația motocicletelor va fi interzisă în capitala Addis Abeba pentru reducerea infracționalității
scris 19 iun 2019

Primarul din Addis Abeba a anunțat miercuri că va interzice circulația motocicletelor în orașul său începând din 7 iulie, o măsură menită să reducă infracționalitatea în creștere în capitala Etiopiei, relatează AFP.

Această interdicție a fost decisă pe baza unui studiu realizat timp de o săptămână care a arătat că "un număr semnificativ de infracțiuni comise în oraș au loc cu ajutorul motocicletelor", în special jafuri, a explicat primarul Takele Uma pentru presa locală, scrie Agerpres.

Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă legătură aeriană între România și Germania

Măsura va intra în vigoare pe 7 iulie, însă, a spus el, "vor exista excepții pentru motociclete utilizate de companii, de ambasade sau pentru transportul de corespondență".

Primarul a anunțat de asemenea interzicerea circulației în timpul zilei pentru majoritatea vehiculelor de transport, în încercarea de a fluidiza traficul în capitală deseori îngreunat de numărul mare de vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
motociclete
addis abeba