Circulația pe banda I de pe podul Grant, pe sensul Turda - Crângași, va fi deschisă luni

Circulația pe banda I de pe podul Grant, pe sensul Turda - Crângași, va fi deschisă luni
scris 6 sep 2019

Circulația pe banda I de pe podul Grant, pe sensul Turda - Crângași, va fi deschisă luni, ora 6.00, bretelele aferente rămânând în continuare închise, anunță Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri, scrie Agerpres.

VIDEO&GALERIE FOTO Cel mai mare iaht din lume care va studia oceanele a părăsit șantierul naval VARD din Tulcea CITEȘTE ȘI VIDEO&GALERIE FOTO Cel mai mare iaht din lume care va studia oceanele a părăsit șantierul naval VARD din Tulcea

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric după o temeinică asigurare și să nu staționeze pe partea carosabilă. A

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
podul grant
circulatie