Ministrul Transporturilor: Lotul 3 al Autostrăzii Deva-Lugoj, deschis circulației la sfârșitul lunii septembrie

Ministrul Transporturilor: Lotul 3 al Autostrăzii Deva-Lugoj, deschis circulației la sfârșitul lunii septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat, joi, că lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, pentru care statul român a reziliat recent contractul cu constructorul spaniol, fiind preluat de către CNAIR, va fi deschis circulației la sfârșitul lunii septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Lotul 3 va fi deschis, undeva, la sfârșitul lunii septembrie. A fost preluat de către CNAIR. Se fac lucrările. Va fi dat în trafic la sfârșitul lunii septembrie, deci acei 44 de kilometri (pe loturile 3 și 4 - n.r.) vor fi în integralitate deschiși. Se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă", a declarat ministrul Transporturilor, aflat în inspecție în județul Alba pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, potrivit Agerpres.

FOTO Primarul general a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de supralărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea, investiție de 122 de milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Primarul general a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de supralărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea, investiție de 122 de milioane de euro

Totodată, Răzvan Cuc a precizat că lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda se va da în circulație, la fel cum se va da și la lotul 3 Lugoj-Deva.

Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva, între Șoimuș și Ilia, în lungime de 22,14 kilometri, a fost deschis traficului la mijlocul lunii august.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
deva lugos
autostrada