Circulația rutieră se închide sâmbătă pe Transfăgărășan

Circulația rutieră se închide sâmbătă pe Transfăgărășan
scris 6 sep 2019

Circulația rutieră se închide, sâmbătă, pe Transfăgărășan, în intervalul 8.00 – 18.00, pentru desfășurarea competiției de triatlon ”Transfier”.

”În data de 07.09.2019 (sâmbătă), în intervalul orar 08:00 - 18:00, traficul rutier va fi închis pe drumul național DN 7C (Transfăgărășan), între Barajul Vidraru și Bâlea Lac, km 62+000 - km 116+808”, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Corespondență din Frankfurt: Opel prezintă noul Opel Astra - motorizare nouă pentru consum minim și emisii reduse, cel mai mic coeficient aerodinamic și cameră video ce detectează pietonii CITEȘTE ȘI Corespondență din Frankfurt: Opel prezintă noul Opel Astra - motorizare nouă pentru consum minim și emisii reduse, cel mai mic coeficient aerodinamic și cameră video ce detectează pietonii

Sursa citată a precizat că circulația va fi închisă pentru desfășurarea competiției de triatlon ”Transfier” organizată de Asociatia Club Sportiv No Stress, scrie News.ro.

Porivit organizatorilor, competiția este în top trei cele mai grele triatloane pe distanțe lungi din lume, asemănător ca dificultate cu Savageman 70.3 si Wildflower 70.3.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transfăgărășan