Circulația pe Podul Giurgiu-Ruse se desfășoară pe o singură bandă, până la data de 22 decembrie. Camioanele așteaptă la frontieră 6 ore

Circulația pe Podul Giurgiu-Ruse se desfășoară pe o singură bandă, până la data de 22 decembrie. Camioanele așteaptă la frontieră 6 ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2023

Circulația pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, Bulgaria, se va desfășura pe o singură bandă până la data de 22 decembrie, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparații la rosturile de dilatare, pe partea bulgară a podului. În prezent, camioanele așteaptă timp de șase ore la controlul de frontieră pentru a trece în Republica Bulgaria.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

„Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că lucrările de reparație la rosturile de dilatare la Podul dintre Ruse și Giurgiu începute la data de 20 noiembrie 2023, vor continua și în perioada următoare urmând a fi finalizate la data de 22 decembrie 2023. Până atunci, circulația pe pod va fi reorganizată temporar, lucrările de reparație urmând a se desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere’, se arată într-un comunicat de presă, emis de ITPF Giurgiu.

Startupul german de taxiuri Lilium a primit aprobarea UE pentru avioanele sale electrice CITEȘTE ȘI Startupul german de taxiuri Lilium a primit aprobarea UE pentru avioanele sale electrice

Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfășura cu dificultate, ITPF Giurgiu a luat toate măsurile astfel încât să asigure un trafic fluent prin punctul de trecere, dar recomandă șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, scrie Agerpres.

În prezent, timpul de așteptare la controlul de frontieră prin PTF Giurgiu pentru autoturisme este de 20 de minute atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România, iar pentru camioane, timpul de așteptare este de 360 de minute, pe sensul de ieșire din România și de 40 de minute pe cel de intrare în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod
bulgaria