CNADNR: Șoferii nu mai pot plăti de joi rovinieta în benzinăriile MOL preluate de la Agip

CNADNR: Șoferii nu mai pot plăti de joi rovinieta în benzinăriile MOL preluate de la Agip
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2016

Șoferii nu mai pot plăti de joi rovinieta în benzinăriile MOL preluate de la Agip, administrate în prezent de compania MOL Retail Comerț, fosta Eni România, activitatea de încasare a banilor fiind întreruptă pentru o perioadă nedeterminată, potrivit unui comunicat publicat joi de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania MOL România a preluat, în februarie 2015, firma cu capital italian Eni România, care administra lanțul de benzinării Agip, și a redenumit-o în MOL Retail Comerț, scrie News.ro.

Aceasta din urmă a continuat să administreze doar fostele benzinării Agip, în jur de 40 de unități, care reprezintă doar o parte din totalul de 205 benzinării administrate de către MOL România.

”Precizăm că la momentul la care încasarea tarifului de utilizare, în punctele de lucru ale MOL Retail Comerț va deveni posibilă, acest aspect va fi comunicat în timp util utilizatorilor rețelei de drumuri, prin publicarea unei informări în acest sens”, se arată în comunicat.

Compania de stat nu a comunicat motivul deciziei, iînsă a precizat că taxa de pod se poate plăti în continuare în benzinăriile respective.

Compania de drumuri a anunțat în iulie că taxa de pod între Fetești și Cernavodă poate fi plătită și la benzinăriile Mol preluate de la Agip, după ce a semnat o convenție cu compania pentru achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești - Cernavodă.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnadnr
rovinieta
agip
mol