CNAIR a deschis circulația pe Transalpina

CNAIR a deschis circulația pe Transalpina
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 iun 2019

Transalpina, șoseaua care leagă Transilvania de sudul țării, a fost redeschisă circulației pe sectorul Rânca - Obărșia Lotrului, după cum anunță CNAIR. Dat aoficială de închidere este în octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transalpina a fost redeschisă circulației rutiere pe sectorul Rânca – Obârșia Lotrului începând de astăzi, 4 iunie, anunță CNAIR, care spune că decizia deschiderii circulației a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanții DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj și IPJ Vâlcea. Circulația pe DN 67 C, Rânca – Obârșia Lotrului, va fi permisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă toatală autorizată de 7,5 tone în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de  30 km/ora.

Ford România bifează un nou record - trece de borna de 10 miliarde lei CITEȘTE ȘI Ford România bifează un nou record - trece de borna de 10 miliarde lei

Circulația va fi deschisă până la data de 15 octombrie, dar în funcție de condițiile meteo CNAIR SA  poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulației.

Transalpina este șoseaua din România aflată la cea mai mare altitudine, traversează Munții Parâng și trece prin patru județe, Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba. Jumătate din lungimea șoselei este practicabilă și pe timpul iernii, fiind curățată de drumari, însă altitudinile mari de pe tronsonul Rânca - Obârșia Lotrului nu permit o întreținere optimă iarna, când înălțimea zăpezii ajunge la peste 3 metri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
cnair